plazoo.com
Nieuws toevoegen | Tools | Opnieuw zoeken | Over ons

 

Plazoo Tools : Persoonlijke nieuwsdienst / Online woordafbreker / JS zoekformulieren.

 
 
 
 

Plazoo Tools

„Plazoo Tools“ zijn handige online hulpmiddelen die het dagelijks leven vereenvoudigen. Persoonlijke nieuwsberichtdiensten, online woordafbreking, RSS Reader en JS zoekfuncties die in uw eigen homepage geintegreert kunnen worden geven je een fris overzicht van de dagelijkse stortvloed aan nieuws die beschikbaar is. Alle Plazoo Tools zijn volledig gratis en vrij verkrijgbaar. Ervaar Plazoo en vernieuw uw desktop.

 

Uw persoonlijke nieuwsdienst met RSS Feeds

myPlazoo is een persoonlijke nieuwsdienst die het laatste nieuws volgens uw voorkeuren verzameld. Bepaal het nieuws dat u belangrijk vindt en laat Plazoo het voor u vinden. Bespaar u de tijd om het internet te doorzoeken naar informatie, laat myPlazoo dit voor u doen.

 
  Meer informatie...
U controleert de berichtenstroom!

myPlazoo is een individuele berichtendienst die u eenvoudig en snel over de door u ingestelde onderwerpen informeert. Maak 1 of meerdere nieuwskanalen met alleen het nieuws waarin u geinteresserd bent. myPlazoo informeert u bijna in real time over de dingen die u daadwerkelijk interesseert.

Unieke Personalisatie

myPLAZOO bundelt de nieuwste informatie volgens uw specificaties in een gepersonaliseerd profiel. Bespaar u de tijd om het internet te doorzoeken naar informatie, laat myPlazoo dit voor u doen.

Bijvoorbeeld:


Verse informatie – gegarandeerd!

Uw persoonlijke feed word elk uur bijgewerkt

Meldt u zich kostenloos bij myPlazoo aan. Daarvoor hoeft u alleen een geldig email adres en wachtwoord aan te geven.

Nu aanmelden! Eenvoudig en kostenloos.


 

hypho-o, de online woordafbreker

Automatische woordafbreking voor teksten en websites. Het is eenvoudig en comfortabel. Probeer het uit!

 
  Meer informatie...

Wat is hypho-o, de online woordafbreker?

Bent u redacteur of blogger? Werkt u veel met tekst? U kent vast wel de uitdaging om een tekst of artikel met de bestemde website overeen te doen komen, dwz de lettergrepen van de tekst correct en passend te scheiden. Maar wat gebeurt er als u de layout aanpast en de oorspronkelijke tekst niet meer past en woorden verkeerd afgebroken worden?
hypho-o helpt u dit problem op te lossen. Automatisch woordafbreken met hypho-o is eenvoudig en makkelijk.

Probeer het uit!

 

Plazoo Newsreader

Om RSS-feeds snel en eenvoudig te beheren en te lezen, bevelen wij u –natuurlijk (!)- onze Qlikworld Newsreader aan.

 
  Meer informatie...

De Qlikworld NewsReader is de nieuwste ontwikkeling van Qlikworld. Ten eerste is het een RSS-Reader en ten tweede een tool met vele functies die video en beeldinhoud kan weergeven, blogs en vacatures vind en daarbij in uw desktop geintegreerd wordt.Rss Reader

Met altijd het laatste nieuws en multimedia is de Qlikworld Newsreader een waar allround talent die uw desktop verrijkt.

  • Kostenloos
  • Geen registratie – geen spamgevaar
  • Snelste informatietoevoer op de markt
  • Eenvoudige bediening
  • Vele mogelijkheden (Flashgames, Google-Maps, zoekfuncties)

Download NewsReader

 

Plazoo zoekfunctie / JS zoekformulieren

Integreer de zoekfunctie van Plazoo in uw eigen website en biedt uw bezoekers een nuttige en praktische zoekmachine. Plazoo zoekt naar actuele nieuwsberichten uit de blogosfeer, nieuwssites en meer.

    Meer informatie...